Today.ua

У Путіна розповіли, хто тепер буде займатись українським напрямом

Після повідомлення про відставку Владислава Суркова з посади помічника президента РФ в Кремлі розкрили, хто буде надалі займатися українським напрямом. Цю ситуацію прокоментував прессекретар президента Росії Дмитро Пєсков, передають російські ЗМІ.

Так, прессекретар Путіна спростував інформацію про зміну стратегії РФ щодо України.

"Зараз займається і Сурков (українським напрямом, - ред.), займається де-юре, ще раз повторюю, він продовжує залишатися помічником президента зараз, у міру необхідності займається і помічник Ушаков, управління з міжнародних справ. Тому різні підрозділи підключаються за необхідності, як це завжди буває в адміністрації президента", - розповів Пєсков.

Також прессекретар президента РФ прокоментував інформацію про те, що помічник Путіна Дмитро Козак очолить український напрямок.

"Як президент вирішить, так і буде", - сказав він.

Як відомо, економічний куратор ОРДЛО Дмитро Козак більше не обійматиме посаду в російському уряді. Згодом стало відомо, що його призначать на посаду в адміністрацію президента РФ.

Нагадаємо, також раніше прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що між Володимиром Зеленським і Володимиром Путіним утворився "ефективний контакт".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ