Today.ua

У прозорій сукні та діамантах: дочка Моніки Беллуччі засвітила білизну у фотосесії для глянцю

Старша дочка Моніки Беллуччі прикрасила глянцеву обкладинку. 18-річна Діва Кассель позувала у відвертому міні та прозорій сукні. Юна модель засвітила білизну.

Італійська актриса Моніка Беллуччі народила двох доньок від свого французького колеги Венсана Касселя. 12-річна Леоні поки що сконцентровано на навчанні, а її старша сестра впевнено підкорює шоу-бізнес. Діва знялася для турецького журналу Vogue.

Спадкоємиця знаменитих артистів приміряла коротку білу сукню, прикрашену паєтками. Вона накинула не плече об'ємну штучну шубу.

Кассель постала зі стильною голлівудською ретро-зачіскою. Її волосся було підняте на потилиці і ефектно укладене хвилею. Макіяж з чорними стрілками та червоною помадою виділив виразні риси обличчя молодої красуні. Вона прикрасила шию та зап'ястя розкішними прикрасами від бренду Cartier.

Дочка Моніки Беллуччі показала ще відвертіший аутфіт. Вона одягла прозоре чорну сукню, яку поєднувала з чорними чоботами із гладкої шкіри. Дівчина засвітила білизну – бюстгальтер та трусики з високою лінією талії.

Діва виглядала ефектно. Їй зробили драматичний макіяж з театральними стрілками та червоною помадою. Look доповнив кінський хвіст та діаманти, які сяяли на руці Кассель. Вона знята в залі з вінтажним інтер'єром – стоячи на шкіряному дивані.

Шанувальники зіркової дочки захопилися її витонченістю та жіночністю.

"Нереальна", "Мамина дочка, не татова", "Прекрасна фігура", "Богиня!", "І обличчя, і тіло – просто вогонь", "Найкрасивіша дівчина, у тебе буде прекрасна кар'єра", "Як балерина витончена, сяєш!" – прокоментували фоловери.

Раніше старша дочка Моніки Беллуччі знялася у пікантному корсеті з прорізами та без спідниці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ