Today.ua

У Порошенка перевірять усіх кандидатів у нардепи від “Європейської солідарності“

У четвер, 13 червня, в сервісі YouTube з'явився відеозапис, на якому голова Васильківської районної ради, кандидатка в народні депутати від партії п'ятого президента Петра Порошенка "Європейська солідарність" Наталія Баласинович нецензурно висловлюється на адресу співрозмовниці, яка перебувала за кадром.

У описі до запису стверджується, що таким чином героїня відео, перебуваючи в нетверезому стані, спілкувалася з представницею правоохоронних органів.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=vXIX-OfCIaY

Зазначимо, наразі Баласинович перебуває на 30-му місці у списках партії "Європейська солідарність" на виборах до Верховну Раду.

Наступного дня, у п'ятницю, 14 червня, прес-служба партії повідомила, що розпочала перевірку обставин поведінки кандидатки.

"За результатами перевірки буде ухвалено рішення про можливість подальшого перебування кандидатки у списку партії", - йдеться у повідомленні.

Наголошується, що партія вважає очищення списків нормальною європейською практикою.

У той же час політрада "Європейської Солідарності" ініціювала перевірку всіх членів списку, результати якої пообіцяла оприлюднити наступного тижня.

Як раніше повідомляв Today.ua, голова політичної партії “Європейська солідарність” Петро Порошенко під час з’їзду політсили оголосив першу десятку списку кандидатів у народні депутати на позачергових виборах до Верховної Ради по багатомандатному виборчому округу.

Нагадаємо, що Петро Порошенко офіційно приєднався до партії “Європейська солідарність” та назвав головну мету свого походу в Верховну Раду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ