Today.ua

У неї все добре: у мережі з'явилися свіжі фото Заворотнюк

Анастасія Заворотнюк, відома російська актриса, нарешті пішла на поправку після довгого лікування. За словами колег зірки, її стан здоров'я поступово покращується, що дуже тішить у тому числі і її фанатів.

Продюсер групи "Ласковый май" Андрій Разін на своїй сторінці в Instagram написав, що найстрашніші прогнози не збуваються і Анастасії Заворотнюк стає краще.

"На жаль, моє джерело, який раніше контактувало з лікарем Насті, зараз з нею не спілкується. Але з тих повідомлень, які приходять до мене, їй дійсно стає краще, і ми всі молимося, щоб її здоров'я відновилося і вона, як можна швидше, повернулася до нас. Настя, ми всі молимося за тебе!", – сказав продюсер.

Фігуристка Тетяна Навка, яка є колегою чоловіка Заворотнюк Петра Чернишова, у своїх соцмережах опублікувала фото Анастасії Заворотнюк, на яких вона у щасливому вигляді позує разом з чоловіком та його колегами. Однак, як виявилося, ці знімки були зроблені ще в минулий Новий рік. Це фанати зрозуміли не одразу. Але Тетяна Навка підтвердила їх здогадки.


Нагадаємо, податкова хоче стягнути з артистки 24 тисячі рублів (понад 9 тисяч гривень) за несплату податку на майно в той час, як вона знаходиться в лікарні.

Раніше повідомлялося, що психолог і шаман Дардо Кусто, який особисто знайомий з Анастасією, розкрив причину раку у актриси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ