Today.ua

“У нас були не дуже сонячні відносини...“: Коломойський розповів про останню зустріч з Порошенком

Український олігарх Ігор Коломойський вперше розкрив подробиці своєї останньої зустрічі з п'ятим президентом України Петром Порошенком, яка відбулася після виборів. За його словами, зустріч проходила в Києві, в приватних апартаментах. Ініціатором зустрічі нібито був певний "медіатор", а не особисто Коломойський чи Порошенко.

Олігарх поділився, що Порошенко раніше не влаштовував на нього ніяких гонінь. Була певна передвиборна риторика, але після 21 квітня вона припинилася.

"Та він же мене не ганяв. В цьому і питання. Не було ж гонінь. Не було проти мене висунуто жодних звинувачень, не було підозр. Так, були фактові кримінальні справи. Нічого особистого", - сказав Коломойський.

У Коломойського поцікавилися чутками про те, що Порошенко нібито зняв у липні з банківського рахунку 34 мільйона доларів.

"Знаєте, таке питання треба задавати, якщо б він зняв принаймні 340 мільйонів! 34 - це не наш з ним рівень! Такою сумою він не відбудеться, а треба ділитися. Добрі слова - це безкоштовно, це комплімент. Ми з ним ні про що не домовлялися. Ми просто поговорили. Про життя. Шанобливо. Як він себе почуває в ролі не президента, наприклад, які у нього відчуття. Нормально. Звикає", - сказав Коломойський.

Бізнесмен додав, що в останні роки його правління у них з Порошенком були не сильно сонячні відносини, але "перший рік був незабутнім".

Раніше олігарх Ігор Коломойський оцінив роботу команди глави держави Володимира Зеленського в перші сто днів його перебування на посаді, попередивши про можливий розкол всередині партії "Слуга народу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ