Today.ua

У наймодніших штанах літа: Олена Зеленська зустрілася з представниками ЮНІСЕФ

Олена Зеленська зустрілася із представниками ЮНІСЕФ. Перша леді України обрала вбрання у стилі мілітарі - з акцентом на талії та розкльошеними штанами.

Дружина Володимира Зеленського поспілкувалася із представниками міжнародної організації. 45-річна Олена Зеленська з'явилася у молочному костюмі, що складався з подовженого жакету з накладними кишенями і поясом, та широких штанів зі стрілками. Така модель зараз на піку популярності і буде у тренді наступного сезону.

Обраниця глави держави випрямила волосся і уклала його на бічний проділ. Візажист зробив їй виразний денний макіяж, виділивши риси обличчя натуральними відтінками.

Олена наголосила на проектах, у яких особисто бере участь. Зокрема, це реформа шкільного харчування, запущена у 2020 році. В Україні запустили роботу понад 100 дитячих точок "Спільно", в яких надаються всі сервіси та проекти – від онлайн-навчання та коворкінгу до психологічної допомоги.

Зеленська передала регіональному директору ЮНІСЕФ Реджині Де Домініціс слова подяки від батьків та дітей за допомогу. Співпраця буде продовжена, щоб маленькі українці мали більше можливостей для розвитку.

"ЮНІСЕФ поруч і коли Україна розвиває сімейні форми виховання. Зараз саме за його участі в громадах запроваджуються інтегровані соціальні послуги для покращення догляду за дітьми, щоб запобігти їх вилученню з сімей. Попереду новий навчальний рік, і незабаром до шкіл та садів підуть мільйони українців дітей. Усіх їх мають не лише нагодувати та забезпечити найнеобхіднішим, а й підтримати психологічно та соціально. І все це в умовах воєнного часу", - зазначила Олена.

Раніше Олена Зеленська вийшла у світ з чоловіком. Перша леді України з'явилася у трендових штанах палаццо та блузі з вишивкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ