Today.ua

У Москві помер кінорежисер Георгій Данелія

У Москві у віці 88 років помер культовий радянський кінорежисер Георгій Данелія. Дружина режисера Галина повідомила, що він помер від зупинки серця.

Як повідомляють російські ЗМІ, кінорежисер Георгій Данелія довгий час страждав від емфіземи легенів. У лютому 2019 року режисера довелося терміново госпіталізувати в одну з клінік Москви через загострення хвороби. Тоді, щоб полегшити стан пацієнта, лікарі ввели його в штучну кому.

Нагадаємо, Георгій Данелія народився в 1930 році в Тбілісі, але більшу частину життя провів у Москві. У творчій біографії режисера близько семи десятків фільмів, серед яких найулюбленішими стали такі картини, як «Я крокую по Москві», «Афоня», «Міміно», «Кін-дза-дза!», «Не горюй!», «Осінній марафон», «Орел і решка», «Настя». Останньою роботою кінорежисера Георгія Данелія став анімаційний фільм «Ку! Кін-дза-дза».

https://youtu.be/6kO7FEw-GLM

Раніше з життя пішов відомий російський актор Олексій Булдаков, який зіграв одну з головних ролей у фільмі «Особливості національного полювання». У березні Булдакову виповнилося 68 років.

Today.ua також повідомляв, що 16 березня в Москві померла популярна російська поп-співачка, телеведуча і актриса Юлія Началова. Артистка довго перебувала в комі після операції із-за загрози абсцесу, але її серце не витримало.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ