Today.ua

У Миколаєві лікаря швидкої затримали на роботі у нетверезому стані (відео)

У п'ятницю ввечері, 14 вересня в Миколаєві за викликом з вулиці 8-ї Військової вирушила бригада швидкої допомоги для госпіталізації жінки з серцевим нападом. Працівники "швидкої" оперативно приїхали за адресою, однак родичі хворої помітили, що фельдшер перебував у нетверезому стані. Про це повідомляє місцеве видання "Новини N".

За словами родичів пацієнтки, фельдшер із бригади мав спутану мову і нестійку ходу. Крім того, вони помітили, що від працівника медичної служби явно пахло алкоголем. Коли родичі пацієнтки стали обурюватися побаченим, члени бригади намагалися втікти. На щастя, до того часу зібралися мешканці сусідніх будинків, які зупинили "карету швидкої" і викликали нову бригаду, а також поліцейських. Співробітники правоохоронних органів прийняли заяву у дочки хворої.

Медсестра бригади швидкої допомоги в свою чергу пояснила, що конфлікт з сім'єю пацієнтки виник через те, що їх нібито попросили принести електрокардіограф з автомобіля "швидкої". На питання про те, як вона оцінює стан фельдшера, жінка сказала, що той перебуває в нормальному стані. Сам чоловік всі питання ігнорував, лише знизував плечима.

Фельдшера доставили в наркологічну лабораторію. Однак від проходження медобстеження він відмовився.

https://youtu.be/PE1wjQ6jE_4

Раніше повідомлялося, що у Ленінградській області Росії в ніч на 15 вересня мікроавтобус Mercedes-Benz Sprinter, зареєстрований в Україні, зіткнувся з вантажівкою. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ