Today.ua

У металевій сміливій сукні та накидці з хутра: Дженніфер Лопес захопила образом на святковій вечірці

Дженніфер Лопес останнім часом виходить на публіку все у більш сміливих сукнях, які оголюють частини її тіла. Днями знаменита співачка влаштувала вечірку в Лос-Анджелесі на честь запуску своєї нової колекції взуття разом із брендом Revolve. Для цього заходу Лопес обрала вбрання із мерехтливою металевою спідницею та високим розрізом до стегна.

Ця сукня дизайнерська, пошита спеціально для Джей Ло. Матерія ледве прикриває груди, спину та частково ноги актриси.

Свій образ 53-річна зірка доповнила накидкою зі штучного хутра, масивними сережками та босоніжками на платформі. Волосся Дженніфер Лопес вирівняла і зачесала назад. На обличчі у неї яскравий вечірній макіяж.

Чоловіка зірки Бена Аффлека на цьому вечорі не було. Він був в Остіні (штат Техас) на конференції South By Southwest. Актор і режисер представляв фільм Air Jordan, у якому головні ролі виконали Метт Деймон та Віола Девіс.

До нової колекції взуття Дженніфер Лопес увійшли 16 моделей – ефектні босоніжки на високій платформі, блискучі стразами чоботи до коліна, сандалі з тонкими ремінцями та інші розкішні моделі із замші, шкіри, атласу та різних матеріалів.

 
 
 
 
 
Подивитися цю публікацію в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публікація від Jennifer Lopez (@jlo)

 

Це не перша спроба Лопеса зайнятися взуттям. У 2020 році співачка стала партнером Designer Brands, розробивши лінійку взуття для продажу виключно у роздробі DSW Designer Shoe Warehouse. У 2017 році Лопес також співпрацювала над створенням капсульної колекції з італійським дизайнером взуття Джузеппе Занотті.

Раніше повідомлялося, що Дженніфер Лопес у прозорій сукні-сітці викликала фурор рельєфним тілом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ