Today.ua

У мережі з'явилася ще одна пародія на пісню MARUV

Учасник гумористичного шоу "Ліга сміху" Станіслав Боклан разом зі своєю командою "Ветерани космічних військ" в останньому випуску програми виконав пародію на пісню MARUV Drunk Groove. У гумористів було завдання показати легендарного коміка Юрія Нікуліна. Команда продемонструвала, як легко професійним акторам вживатися у різні образи, і навіть легендарний танець співачки MARUV був їм під силу.

https://youtu.be/TdX_hPJLbZg

Попередню пародію на пісню MARUV Siren Song блискуче виконав відомий український телеведучий Володимир Остапчук. За сюжетом, Володимиру Остапчуку приснився страшний сон: за браком кандидата, єдиним, хто може представити Україну на пісенному конкурсі стає саме він. Агенти “Відділу по боротьбі з Євробаченням“ приходять до артиста додому і добровільно-примусово змушують представити Україну на “Євробаченні”. Комічність ситуації полягає в тому, що Остапчук повинен виступити в ролі самої MARUV, зберігаючи її стиль “інтелігентної провокації”, щоб глядач не помітив підміни.

https://youtu.be/R6mrCqGrjl8

Раніше повідомлялося, що MARUV представила провокаційний кліп на пісню Siren Song.Перед виходом кліпу на цю пісню в мережі запустили челлендж #BANG, в рамках якого фани могли представити свої версії вірусного танцю під пісню MARUV. У своїх соцмережах танець на неї виклали Іван Дорн, Антон Савлепов (АГОНЬ, ex-QuestPistols), група ViuViu, Іда Галич і Саймон (NRJ).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ