Today.ua

У Мережі показали заміну Олега Винника: “Це ганьба“

Олег Винник вже може більше не повернутися до України, тож його колишній продюсер зробив усе, щоб знайти йому заміну. Новий ватажок "вовчиць" зовсім не сподобався фанатками.

Давно ходили чутки, що український співак не має доступу до жодного зі своїх акаунтів у соцмережах – вони нібито перебувають у руках його колишнього продюсера Олександра Горбенка.

Нещодавно зі сторінки співака в Інстаграм, на який підписано майже мільйон фоловерів, було видалено всі фото зі справжнім Олегом Винником - тепер його хочуть замінити фейковим.

"Шоу має продовжуватися", - саме так звучить новий пост в обліковому записі артиста.

Ті, хто зараз керує сторінкою, опублікували відео, яке було залито у ютуб пару місяців тому. Це кліп якогось DISCOMAN із провокаційною піснею "Гендер". У ролику можна побачити артиста зі схожим як у Олега Винника волоссям і в майже такому ж сценічному костюмі. Обличчя в кадрі не показують, так і, як стверджують фанати, голос зовсім не як у Винника.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от @olegg.vynnyk

У коментарях фанати забили на сполох, звинувачуючи в крадіжці особистість продюсера співака.

"Те, що ви бачите перед собою - це ганьба", "Шоу Винника закінчилося 24 лютого, його тупим мовчанням", "Горбенка, йди до біса", "Виннику немає заміни", "До Олега Винника, як до Москви пішки", "А мені сподобалася пісня", "Хочу слухати Олега, а не цього", "Репертуар Поплавського", - пишуть фоловери.

Нагадаємо, Олег Винник вперше розповів про свою дружину та сина, які живуть у Німеччині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ