Today.ua

У мережі показали наймасштабніші навчання ЗСУ (фото)

В Україні проходили наймасштабніші навчання ЗСУ "Козацька воля-2018".

З 25 по 29 вересня Збройні сил України відпрацювали комплексну оборону і контрнаступ.

Зокрема, бригада армійської авіації після льотних тактичних навчань на полігоні у  Рівненській області, діяла на території Закарпаття, а через добу - підтримувала десантно-штурмові війська на півдні.

Третя частина навчань проходила у Херсонській області - на отсрові Тендрівська коса, розташованого в північній частині Чорного моря.

Миколаївська десантура також взяла участь у масштабних навчаннях "Козацька воля-2018".

Як повідомило командування десантно-штурмової військ Збройних сил України, тренування проводилися на острові Тендрівська коса.

Залучалися літаки штурмової і військово-транспортної авіації, підрозділи армійської авіації та безпосередньо військовослужбовці підрозділів частини.

Навчання розпочалися з висадки на острів Тендрівська коса повітряного десанту з літаків Ан-26.

Бойове завдання перед десантом і екіпажами машин - нанести вогневе ураження "противнику" і очистити плацдарм, не допустивши висадки десанту.

Генерал-лейтенант Михайло Забродський підкреслив, що десантно-штурмові війська за своєю суттю є універсальними, вони завжди готові до виконання бойових завдань.

Як раніше повідомляли Today UA, під час стратегічного командно-штабного навчання "Козацька воля-2018" російський винищувач наблизився впритул до українських військових кораблів.

Нагадаємо, літак Збройних сил України Су-24 виконав "до божевілля небезпечний" маневр.

https://youtu.be/xOpfBo7IrOs

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ