Today.ua

У Києві зловмисники намагались викрасти авто і побились з поліцейськими

У Києві троє чоловіків намагались викрасти автомобіль, а під час затримання поліцейськими влаштували з правоохоронцями бійку. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Зазначається, що до чергової частини Деснянського управління поліції надійшло повідомлення про викрадення авто на вул. Віскозна. На місце злочину прибули патрульні та слідчо-оперативна-група.

Правоохоронці переглянули записи на камерах відеоспостереження та побачили, як троє невідомих чоловіків заволоділи автомобілем.

Зловмисники дочекалися, коли охоронець залишить приміщення, а тоді розбили скло і проникли у приміщення, звідки викрали монітор, керамічну плитку та ключі від іномарки, яку кинули у дворах неподалік від місця події.

Під час затримання зловмисники спровокували бійку з поліцейськими, у результаті якої постраждав один правоохоронець.

В поліції повідомили що за скоєння зазначеного злочину були затримані чоловіки з Черкаської, Кіровоградської та Херсонської областей. Найстаршому зловмиснику 35 років, наймолодшому - 28.

Вони були затримані у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Правопорушникам загрожує до десяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше у столиці нетвереза жінка викрала BMW та потрапила у ДТП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ