Today.ua

У Києві затримали кілерів, які готували “вендету“ кримінальному авторитету

У понеділок, 15 квітня, співробітники Головного Управління Національної поліції у Київській області затримали озброєну групу з трьох осіб, які під час затримання чинили правоохоронцям збройний опір. Про це у Фейсбуці повідомив генеральний прокурор України Юрій Луценко.

За його словами, зловмисники готували фізичну ліквідацію кримінального авторитета зі Львова на замовлення поки що невстановлених мешканців Львівської області.

[gallery size="full" td_select_gallery_slide="slide" ids="55764,55765"]

Ліквідація кримінальника планувалася як помста за замовлення організованого замаху на вбивство у серпні 2016 року львівського бізнесмена Богдана К., повідомив Юрій Луценко.

Зазначимо, за інформацією правоохоронців, вбивство власника Львівського холодокомбінату Богдана Копитко замовив помічник і багаторічний друг бізнесмена Володимир Дідух, відомий у кримінальному світі під прізвиськом Вова. В результаті вибуху під автівкою в Старому Селі Пустомитівського району Львівської області загинули троє охоронців Копитко. Сам бізнесмен не постраждав, оскільки їхав в іншій машині.

Нагадаємо, столичні поліцейські розкрили резонансне вбивство ювеліра, яке сталося на початку березня у Дніпровському районі Києва та попередили замах на його родину та друзів, які мали зібратися на кладовищі, щоб вшанувати його пам’ять.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ