Today.ua

У Києві водій під наркотиками і алкоголем скоїв ДТП та погрожував зґвалтувати патрульних

Вчора, 14 лютого, у Києві водій Kia, перебуваючи у стані наркотичного та алкогольного сп'яніння, на великій швидкості влетів у Nissan, через що автівка врізалась у стовп. Про це повідомляють столичні ЗМІ.

Подія відбулась на вулиці Борщагівській.

Зазначається, що дівчина, яка керувала автомобілем Nissan, дивом уникла серйозних травм. Після прибуття на місце аварії патрульні виявили, що водій Kia знаходиться під дією алкоголю і наркотичних речовин. Він сидів на водійському сидінні і намагався завести автомобіль, щоб втекти з місця ДТП.

Поліцейські силою витягли чоловіка з автомобіля, після чого той почав проявляти агресію. Коли водій за допомогою патрульних покинув салон авто, він різко змінив свої свідчення та заявив, що став випадковим свідком ДТП і намагався надати допомогу пасажирові одного з розбитих авто. Він також запевняв, що правоохоронці били його, і йому довелося закритися в чужій Kia.

Під час спілкування чоловік поводився агресивно і погрожував зґвалтувати патрульних. Через декілька хвилин він знову визнав, що є водієм авто, діставши з кишені ключі і спробувавши повернутися в автомобіль.

За попередньою інформацією, перед тим, як влаштувати ДТП, чоловік викрав Kia. Після чисельних образ і погроз з боку винуватця ДТП поліцейські надягли на підозрюваного наручники і посадили в патрульне авто.

Нагадаємо, раніше під Києвом громадянин Грузії скоїв смертельну ДТП, тікаючи від поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ