Today.ua

У Києві цигани пограбували представника Верховної Ради в ПАРЄ Володимира Ар'єва

На залізничному вокзалі Києва цигани вкрали гаманець у народного депутата, керівника делегації Верховної Ради в ПАРЄ Володимира Ар'єва. Про це повідомляють столичні ЗМІ.

За інформацією журналістів, інцидент стався, коли політик прямував до Вінниці. Гаманець, за його словами, "зрізали", немов бритвою.

"Добре, що документи та посвідчення народного депутата були в іншій кишені, і залишилися разом з квитком на "Інтерсіті" до Вінниці. Уже в Вінниці, куди я приїхав на ряд передвиборних зустрічей, мені повідомили, що гаманець без грошей цигани скинули в смітник біля залізничного вокзалу в Києві... Гроші шкода, але їх там було небагато. А ось банківські картки я заблокував, і їх доведеться відновлювати. Тому будьте щодня обережні на вокзалі, в магазині, і навіть на виборах", - написав Ар'єв.

Нагадаємо, раніше кандидата у народні депутати України від партії "Свобода" по виборчому округу №192 Назарія Чепко невідомий пошматував ножем. У замаху на своє життя кандидат у нардепи звинувачує свого конкурента на виборах – Олександра Герегу. Інцидент стався 13 липня, близько години ночі. Зловмисник без слів цілився йому ножем у серце, однак удар вдалося відбити, тому обійшлося без серйозних наслідків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ