Today.ua

У Києві скоїли напад на суддю

Сьогодні, 19 березня 2019 року, у Києві біля будівлі Вищої кваліфікаційної комісії суддів України було скоєно напад на суддю господарського суду Харківської області Віталія Усатого. Про це повідолмляють у прес-службі Комісії.

Зазначається, що сьогодні Усатий повинен був взяти участь в процедурі кваліфікаційного оцінювання.

"Сьогодні, 19 березня 2019 року, у Вищій кваліфікаційній комісії суддів України скоєно напад на суддю господарського суду Харківської області Усатого Віталія Олександровича, який повинен був взяти участь в процедурі кваліфікаційного оцінювання. Вища кваліфікаційна комісія суддів України рішуче засуджує подібні ганебні прояви насильства і послідовно продовжує здійснювати всі процедури в рамках проведення судової реформи", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше на Закарпатті вчинили напад на прикордонників. Так, 9 березня до прикордонного наряду відділення “Ділове” Мукачівського загону під’їхав позашляховик Jeep, пасажири та водій якого почали погрожувати одному з військовослужбовців фізичною розправою. При спробі затримати зловмисників, вони почали втікати. За декілька хвилин авто, яким пересувались правопорушники, правоохоронці затримали. Під час затримання водій та пасажири, покинувши авто, спробували утекти. Ігноруючи законні вимоги прикордонників та нанісши одному з військовослужбовців удари, двом зловмисникам вдалось втекти. Водій транспортного засобу, який виявився 31-річним жителем селища Ділове та мав ознаки вживання спиртних напоїв, був затриманий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ