Today.ua

У Києві проходить військовий парад до Дня Незалежності

Сьогодні Україна святкує 27 річницю Незалежності. У Києві розпочався військовий парад. Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Головною вулицею Києва пройдуть усі роди військ Збройних сил України, підрозділи Національної гвардії, МВС, ДСНС, ветерани Антитерористичної операції, прапороносні групи та парадні розрахунки країн-членів НАТО. До того ж уперше жінки-військовослужбовці візьмуть участь у параді.

Протягом параду будуть демонструватися зразки новітньої військової техніки українських виробників. В цьому році військовослужбовці вперше використовуватимуть офіційне військове вітання "Слава Україні!" та "Героям слава!".

“Свобода, Воля і Незалежність ніколи не давалися Україні легко. І хоча сьогодні за право бути незалежними ми платимо високу ціну, захищаючи нашу Батьківщину від агресора, ми – згуртована незламна нація, незалежна європейська держава, єдина неподільна Україна, про яку століттями мріяли покоління українців-борців за свободу нашої країни”, — привітав Петро Порошенко громадян з річницею Незалежності у Facebook.

Вітаємо з Днем Незалежності! Хай живе вільний народ! Хай процвітає здорова, багата та міцна Україна! Нехай Ваші сім’ї завжди будуть згуртованими, столи — повними, свята — веселими, сусіди — чуйними, а друзі — щирими!

Нагадаємо, що в ніч 24-25 серпня громадський транспорт в Києві працюватиме на дві години довше.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ