Today.ua

У Києві нарахували понад півтисячі покинутих авто

На сьогоднішній день у Києві налічується 581 покинутих, занедбаних або старих транспортних засобів. Про це повідомила прес-служба КМДА, передають українські ЗМІ.

Зокрема, у Подільському районі з початку року нарахували 50 старих, покинутих, занедбаних автомобілів, у Шевченківському районі – 6 (минулого року їх було 13), у Деснянському районі – 45 автомобілів на проїзних частинах доріг і на прибудинкових територіях.

В Оболонському районі наразі виявила 78 таких авто, на території Дніпровського району – 35, у Солом'янському районі – 76 покинутих авто, з яких один транспортний засіб – з іноземним номерним знаком, у Печерському районі – 53 покинутих автомобілів, у Святошинському районі – 102, з яких 14 - без номерних знаків, у Голосіївському районі – 30 авто, у Дарницькому районі – 106 покинутих автівки.

Як зазначили в райрадах, інформація про такі транспортні засоби, що заважають проїзду комунальної техніки для розчищення і обслуговування доріг і прибудинкових територій, передають до патрульної поліції та департаменту благоустрою КМДА для вирішення питання щодо подальшого поводження із цими автівками.

Раніше повідомлялось, що німці почали викидати на смітники старі дизельні автомобілі, тому що влада Німеччини та німецькі автовиробники досі не можуть вирішити, хто і скільки платитиме за модернізацію старих дизельних автомобілів до сучасних екологічних стандартів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ