Today.ua

У Криму “тіла лежали штабелями, як тюлені“: В мережі спростували фейк окупантів

Окупаційна влада Криму нахабно бреше президенту РФ Володимиру Путіну про успішний хід курортного сезону на півострові. Голова правління Криму Сергій Аксьонов заявив на сторінці у Facebook, що кількість прибулих на відпочинок туристів нібито вже перевищила минулорічні показники.

Кримчани відреагували на нахабну брехню і запустили в мережі креативний флешмоб-викриття фейку окупаційної «влади» про наплив російських туристів на окупований півострів. Один з учасників акції, блогер з ніком Кримський проблиск, нагадав, що так званий глава Держради Криму Сергій Аксьонов зовсім недавно відрапортував про те, що в поточному сезоні на курортах очікують прибуття до 7 мільйонів туристів.

«Вже липень, розпал сезону, а туристів все немає і немає...» — зазначив блогер.

У коментарях один з користувачів поностальгував, мовляв, у липні 2005 у Алушті, під аквапарком, на берег не можна було зійти, «тіла лежали штабелями, як тюлені».

Інший блогер, RoksolanaToday&Крым25%, опублікувала промовисті фото з раніше переповненим туристами Попівки, де в розпал сезону пляж виглядає абсолютно порожнім.

«Поповка. Двоє на пляжі, не рахуючи собаки», — написала блогер.

У мережі житель Ялти показав реальні фото "високого сезону" у анексованому Криму.

[gallery td_select_gallery_slide="slide" ids="72350,72351,72352"]

Раніше Today.ua писав, що кримчани масово залишають півострів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ