Today.ua

У конкурсі на голову податкової служби переміг заступник міністра фінансів

У вівторок, 23 квітня, відбувся заключний етап конкурсного відбору на очільника Державної податкової служби, який проводила Комісія вищого корпусу держслужби. Про це повідомляє прес-служба міністерства фінансів.

Зазначається, що фіналісти у прямому ефірі представили комісії власну програму розвитку ДПС у вигляді презентаціі, а потім годину відповідали на запитання представників бізнесу, народних депутатів, експертів та членів комісіі, демонструючи фахові знання, лідерські якості, організаційні навички та стресостійкість.

У підсумку, кандидат Сергій Верланов сумарно отримав 16,45 балів, Сергій Петухов – 13,54 бала, а Дмитро Олексієнко не набрав балів, достатніх для рейтингового оцінювання.

За результатами оцінювання кандидатів комісія рекомендувала Кабінету Міністрів призначити Сергія Верланова, який з 26 липня 2018 року призначений на посаду заступника Міністра фінансів України, головою податкової служби.

Нагадаємо, до Окружного адміністративного суду міста Києва надійшов позов до Нацполіції, СБУ та прикордонної служби щодо заборони виїзду з України топ-чиновників після проведення парламентських та президентських виборів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ