Today.ua

У Києві зросла кількість мільйонерів, — ДФС

Як повідомили в Державній фіскальній службі (ДФС), у Києві кількість мільйонерів збільшилася на 589 осіб. Дохід більше одного мільйона гривень вказали у своїх деклараціях 2941 людина. Начальник Головного управління ДФС у Києві Людмила Демченко розповіла, що мільйонери Києва задекларували 36 мільярдів 505 мільйонів гривень, що на 73% більше, ніж у минулому році. У ДФС нагадали, що податок на доходи фізосіб, який вони повинні сплатити, становитиме 1,93 млрд гривень. Понад 270 млн гривень підуть на військовий збір.

Людмила Демченко також повідомила, що до сервісних центрів подавали декларації Монатік, Наталя Могилевська, Потап та інші зірки шоу-бізнесу.

- За нинішньої кампанії декларування тільки представників шоу-бізнесу ми нарахували 111, з яких 23 народні артисти України, - розповіла чиновник столичної ДФС.

Спортсмени також активно декларували свої доходи. Демченко підкреслила, що 95 декларацій були подані футболістами та працівниками "Динамо" (Київ). В сумі вони задекларували дохід понад 170 млн гривень.

Нагадаємо, парламентські мільйонери, які мають житло у столиці, отримують компенсації від держави на оренду квартири. При цьому, близько 120 парламентаріїв з задекларували 170 мільйони заощаджень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ