Today.ua

У Києві затримали учасника розбійного нападу на інкасаторів ПриватБанку: опубліковано фото

У Києві через 2,5 року затримали одного з підозрюваних в участі в розбійному нападі на інкасаторів ПриватБанку. Перший заступник голови Національної поліції В'ячеслав Аброськін повідомив, що спецоперацію провели співробітники регіонального апарату кримінальної поліції, а також Управління стратегічних розслідувань ГУ Харкова, а також співробітники спецпідрозділу київської поліції.

За словами Аброськіна, затриманого (1978 року народження) взято під арешт.

Перший заступник Нацполіції нагадав, що напад на машину інкасаторів ПриватБанку стався в липні 2016 року в селищі Куп'янськ-Вузловий Харківської області. Тоді двоє невідомих під загрозою застосування зброї витягли з машини інкасаторів, заволоділи автомобілем з грошима ПриватБанку і втекли в невідомому напрямку.

Наголошується, що автомобіль знайшли через кілька хвилин після викрадення, проте з нього було викрадено 2,4 млн гривень в банкоматних касетах ПриватБанку.

Нагадаємо, на хабарі викрили посадовця сектору кримінальної поліції відділу Національної поліції на одній із залізничних станцій Дніпропетровської області, який вимагав від представника комерційної структури тисячу доларів США.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ