Today.ua

У Києві Toyota знесла паркан

У Києві на проспекті Леся Курбаса, 18 сталася ДТП. Автомобіль Toyota Avensis вилетів з проїжджої частини і зупинився на території будівництва.

За попередньою інформацією, Toyota їхала по проспекту Леся Курбаса в сторону Кільцевої дороги. За словами очевидців, Toyota не вписалася в поворот і врізалась в паркан будівництва нового торгового центру. Після цього Toyota Avensis залетіла на територію майданчика і повисла на будівельних матеріалах. Хто саме перебував за кермом автомобіля - поки не відомо.

https://youtu.be/E6Gbtrsgjvg

На щастя, обійшлося без жертв.

Під час роботи дорожніх поліцейських було ускладнено рух по одній із смуг. Деталі того, що сталося, з'ясовуватимуть правоохоронці.

Також стало відомо, що в ніч на 23 лютого в Києві за адресою проспект Перемоги, 51 сталася ДТП. Audi A4 врізалася в припаркований Toyota Prado. На щастя, обійшлося без постраждалих.

Раніше стало відомо, що компанія Toyota Australia зазнала хакерської атаки. Спроба кібератаки на автовиробника створила хаос.

Нагадаємо, японський виробник Toyota випустив популярну модель легендарного позашляховика Land Cruiser Prado в бюджетному виконанні, всього за 30 тисяч доларів, практично за ціною кросовера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ