Today.ua

У Хмельницькому п'яний хуліган вчинив стрілянину та влаштував три ДТП

У середу ввечері, 5 червня, правоохоронці отримали повідомлення від мешканців вулиці Інститутської у Хмельницькому про бійку та постріли в одному із дворів. На місці події поліцейські з’ясували, що між двома 19-річними місцевими мешканцями та 35-річним жителем Красилівського району виникла суперечка, яка переросла у бійку. Про це повідомляє відділ комунікацій місцевої поліції.

У ході бійки гість вихопив травматичний пістолет та здійснив із нього декілька хаотичних пострілів, влучивши у своїх опонентів, які, на щастя, відбулись лише травмами м’яких тканин, після чого поїхав з місця події у автомобілі "Tойота".

Патрульні, які вирушили навздогін зловмиснику, отримали повідомлення, що на перехресті вулиць Інститутської та Молодіжної та ж сама "Тойота" в’їхала в електричний стовп та зникла з місця ДТП. Ще через декілька хвилин на вулиці Тернопільській водій цього ж автомобіля допустив зіткнення з автомобілем "Рено" й знову втік з місця аварії.

Зловмисника помітили на вулиці Тернопільській, де він проїхав через регульований пішохідний перехід на заборонений сигнал світлофора. Врешті решт чоловік наїхав на бордюр та зупинився.

У порушника були явні ознаки алкогольного сп’яніння, проте від проходження тесту на алкоголь він відмовився.

Патрульні склали на порушника 8 адміністративних матеріалів, а слідчо-оперативна група затримала його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, вилучивши пристрій для відстрілу гумових куль.

[gallery size="full" td_select_gallery_slide="slide" ids="66665,66666"]

Наразі відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 7 років позбавлення волі.

Як раніше повідомляв Today.ua, озброєний водій під Києвом потрапив у ДТП на авто з підробленими номерами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ