Today.ua

У Харкові водій KIA збив на пішоходному переході хлопця і дівчину

У Харкові водій KIA збив 17-річну дівчину і 18-річного хлопця на пішоходному переході. Про це повідомляє прес-служба поліції області.

Зазначається, що подія сталася у Харкові на проспекті Московському вчора ввечері, 19 лютого, близько 18.45.

В поліції повідомляють, що водій автомобіля KIA наїхав на 17-річну дівчину та 18-річного хлопця, які йшли по пішохідному переходу. В результаті ДТП потерпіла отримала забій м’яких тканин потиличної ділянки голови, а її супутник - забій рук.

Крім того, за даними поліції області, на перехресті вулиць Гвардійців-Широнінців та Механізаторської 51-річний водій автівки Volkswagen допустив наїзд на літню жінку. 76-річна пенсіонерка отримала забій грудної клітини.

Усі потерпілі були доставлені до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги. Після огляду лікарів вони були відпущені додому.

Нагадаємо, раніше під Одесою водій на "Жигулях" на смерть збив 11-річну дівчинку. Попередньо встановлено, що вона несподівано вибігла на дорогу, де її збив причеп від автомобіля ВАЗ під керуванням 64-річного місцевого жителя, який у цей час проїжджав повз.

Також раніше повідомлялось, що службовий автомобіль очільника Національної поліції Прикарпаття Володимира Голубоша збив 72-річного пенсіонера, який помер внаслідок отриманих травм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ