Today.ua

У Харкові через вибух газового балону загинув комунальник: оприлюднені фото

У суботу вдень, 2 березня, у Новобаварському районі під час ремонтних робіт прогримів вибух, внаслідок якого загинув чоловік. Про це повідомляє відділ комунікацій поліції Харківської області.

Зазначається, що працівники служби проводили ремонтні роботи водопроводу на вулиці Радіотехнічній, під час яких вибухнув газовий балон на автомобілі «ГАЗ», який належить комунальному господарству.

В результаті вибуху загинув 54-річний працівник організації.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на строк до 8 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Наразі правоохоронні органи встановлюють обставини події.

Нагадаємо, у грудні минулого року в центрі Львова на різдвяному ярмарку біля Оперного театру прогримів потужний вибух, внаслідок якого постраждало п’ятеро осіб.

Раніше у Фастові Київської області стався вибух газу в п’ятиповерховому будинку, внаслідок чого було зруйновано три поверхи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ