Today.ua

У Донецькій області на кладовищі підірвалася жінка, яка доглядала могилу

Під час прибирання на кладовищі у селищі Верхньоторецьке Ясинуватського району Донецької області 54-річна місцева жителька отримала осколкові поранення, підірвавшись на невстановленому предметі. Про це повідомляє поліція Донеччини.

Як з’ясували правоохоронці, потерпіла займалась прибиранням на кладовищі і коли потягнула з могили штучні квіти, пролунав вибух.

Жінка отримала осколкові поранення тулубу та голови.

Постраждалу було госпіталізовано до лікарні міста Торецька, де їй було надано необхідну медичну допомогу.

Наразі жінка вже знаходиться вдома.

Поліцейські з'ясовують всі обставини події. За фактом слідчими відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.258 "Терористичний акт" Кримінального кодексу України, що карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років.

Нагадаємо, на інформування населення Донецької та Луганської областей про мінну небезпеку з державного бюджету було виділено 5 млн гривень.

Нагадаємо, що Донбас залишається найнебезпечнішим регіоном світу через велику забрудненість мінами та значну кількість підривів людей на боєприпасах.

Також ми писали, що окупаційні війська РФ активно мінують території Донбасу, щоб таким чином завадити дезертирству місцевих бойовиків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ