Today.ua

ПриватБанк провів семінар для підприємців

ПриватБанк провів у Дніпрі семінар для підприємців і бажаючих мати свій бізнес — «Бізнес-інкубатор». Проект ПриватБанку був реалізований в рамках програми КУБ («Країна успішного бізнесу»). Семінар провели керівник інноваційної лабораторії в мережі Київстар Олексій Мась і засновник Weblium СЕО TemplateMonster Давид Браун. Спікери дали цінні поради учасникам лекції, організатором і спонсором якої став ПриватБанк. Керівництво державного банку відзначило, що проект КУБ допомагає розвивати і просувати свій бізнес.

Відзначається, що семінари в рамках бізнес-інкубатора проходять по всій Україні, взяти в них участь може як підприємець, так і власник зрілого бізнесу. Теми семінарів — це завжди актуальні теми для бізнесу: побудова стратегії бізнесу, продажі, маркетинг, HR.

Семінари безкоштовні, підприємцю потрібно лише зареєструватися на сайті ПриватБанку.

https://youtu.be/ke0CknBQxUM

ПриватБанк також повідомив про зміни у складі наглядової ради. Новими незалежними членами спостережної ради затверджено: Шерон Позови – міжнародний радник Управління техдопомоги Казначейства США, в минулому експерт-консультант МВФ; Надір Шейх – колишній генеральний директор по операціях Citi (Єгипет) і член наглядової ради Citi Bank (Україна), а також Еран Кляйн, у минулому займав керівні посади в Commerzbank (Великобританія), Citibank (Великобританія), WestLB (Японія) і Deutsche Bank (Японія).

Також до складу наглядової ради ПриватБанку переобрані Енгін Акчакоча, Андреа Манетта і Стівен Силиг. У Приват24 відзначили, що кандидатів відбирали на конкурсній основі. Свої обов’язки і повноваження вони почнуть виконувати з 14 червня 2019 року.

Нагадуємо, ПриватБанк запустив тестову версію оновленого Приват24 для користувачів Android і iOS. У повному режимі додаток повноцінно запрацює в кінці літа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ