Today.ua

У дитсадку Києва дитину нагодували супом із дротом (фото)

У столичному дитячому садку №210 дитину на обід нагодували супом із дротом. Вихователі дитячого закладу роблять вигляд, що нічого не сталося. Про цей інцидент повідомив батько дитини, Всеволод Некрасов, на своїй сторінці у Facebook, передає Оbozrevatel. UA

[gallery link="file" size="medium" td_select_gallery_slide="slide" ids="13110,13111,13112"]

Після того, як хлопчик вдома розповів батькам про свою "знахідку", батьки повезли дитирну у лікарню. На рентгені лікарі побачили сторонній предмет у стравоході дитини, приблизно 2-3 сантиметри у довжину. Також хлопчикові зробили функціональну ендоскопію, щоб детально обстежити слизову оболонку стравоходу.Після проведеного медичного обстеження стороннього предмета лікарі вже не побачили.

Батьки спробували з'ясувати обставини події з керівництвом дитячого садочка. Завідуюча навчального закладу відповіла, що поїхала на конференцію і не може спілкуватися. Навіть через декілька днів, ні завідуюча садочка, ні вихователі навіть не поцікавилися станом свого вихованця.

На даний момент загрози здоров'ю дитини немає. Батько постраждалого розповів, що більше жодна дитина з групи не поскаржилася на таку "знахідку" в супі. Всеволод Некрасов зазначив, що інцидент трапився після того, як він публічно виступив проти роботи вихователя в їх групі на батьківських зборах. Батьки хлопчика вирішили забрати документи із цього закладу та перевести сина в інший дитячий садок.

Раніше повідомлялося, що жінка з туберкульозом працювала з дітьми в дитячому саду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ