Today.ua

Тимошенко відреагувала на заяву Гройсмана про “нові обличчя“ у Верховній Раді

Голова парламентської фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко висміяла заяву прем’єра Володимира Гроймана про те, що "старі партії мають відійти в минуле", додавши, що деякі політичні діячі "про нові обличчя починають говорити, коли своє власне обличчя зберегти не вдалося". Про це політик сказала в ефірі програми "Свобода слова" на телеканалі ICTV.

Під час прямого ефіру Тимошенко іронічно запитала Володимира Гройсмана: "А що це обличчя робило п’ять років у владі - спочатку на посаді спікера, а потім на посаді прем’єра?".

"Вони тільки на вибори вдягнули нові обличчя. А насправді це та сама п’ятирічна корумпована аморальна влада, яка намагається показати якісь позитивні результати роботи. Позитивні результати - це пів країни за кордоном, бідність так, що люди не мають за що лікувати, нормально їсти та вчитися", - зауважила голова партії "Батьківщина".

Крім того, Юлія Тимошенко звинуватила уряд в намаганні скористатися передвиборчим безладом і вкрасти газотранспортну систему України та звернулася до присутнього прем’єра із закликом "припинити брехати людям".

За словами Тимошенко, чинний уряд не виконує своїх прямих обов’язків, натомість намагається провести за спиною суспільства сумнівні оборудки з національною власністю. Найкричущим прикладом вона назвала доведення до штучного банкрутства "Укртрансгазу" з подальшою передачею газотранспортної системи сумнівним приватним особам.

Нагадаємо, прем’єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що партії Петра Порошенка і Юлії Тимошенко не повинні пройти в нове скликання Верховної Ради.

Today.ua повідомляв, що Ірина Геращенко назвала заяву прем’єра Володимира Гроймана про те, що старі партії, такі як БПП, мають відійти в минуле, втратою гідності та здорового глузду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ