Today.ua

Тимошенко пропонує Вакарчуку і Зеленському висунути єдиних кандидатів на мажоритарних округах

Лідер Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина" Юлія Тимошенко запропонувала партіям "Слуга народу" і "Голос" виставити на мажоритарних округах єдиних кандидатів. Про це вона сказала сьогодні, 10 червня, на з'їзді партії.

"Нам потрібно стати ініціатором об'єднання. Справжні демократичні сили, які можуть прийти в парламент, а це "Батьківщина", "Слуга народу" і партія "Голос" Святослава Вакарчука, повинні об'єднатися і на тих округах, де йдуть мастодонти корумпованого режиму, і щоб вони не пройшли", - сказала Тимошенко.

На її думку, тільки таке об'єднання гарантує непроходження в Раду старих політиків, які лобіювали свої власні інтереси.

Юлія Тимошенко додала, що у Верховній Раді нового скликання "Батьківщина" націлена йти в "сильну коаліцію" з президентом Володимиром Зеленським та іншими демократичними силами.

Лідер "Батьківщини" запропонувала назвати нову коаліцію наступного скликання "коаліцією дії".

Нагадаємо, наприкінці травня Святослав Вакарчук спростував чутки про те, що його політсила нібито має намір об’єднуватись з певними політичними брендами.

"Тут дехто намагається нас без нас женити. Так от, щоб розставити всі крапки над “і”, офіційно заявляю: партія “Голос” не збирається об’єднуватись на виборах з жодними політичними брендами", – заявив Вакарчук.

Також повідомлялось, що вчора, 9 червня, стала відома перша десятка виборчого списку партії “Слуга народу”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ