Today.ua

Тимошенко прокоментувала своє прем'єрство при Зеленському

Голова парламентської фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко розповіла, чи має нині амбіції стати прем’єр-міністром України. За її словами, вона готова брати участь у реальних і серйозних перетвореннях в Україні, проте наголошує, що останнє слово залишається за народом. Відповідну заяву Тимошенко зробила в політичному ток-шоу на одному з українських телеканалів.

"Знаєте, чим все-таки славна наша країна? Вона славна тим, що кожні вибори, які проводяться в Україні, закінчуються не так, як хоче влада, не так, як хочуть політичні гравці, а так, як вирішують люди, і це наше унікальне надбання навіть на фоні наших економічних і соціальних проблем. Рік тому ніхто не міг сказати, хто стане президентом, ну це ж точно, країна визначилась, і тепер ніхто не може собі присвоїти право сказати, хто буде обраний народом прем’єр-міністром", - заявила Юлія Тимошенко.

За її словами, команда "Батьківщини" бере участь в парламентських виборах, адже вона має що запропонувати країні для справжніх змін і може реалізувати серйозні перетворення впродовж перших 100 днів.

"Наша команда бере участь у парламентських виборах. Якщо ми учасники парламентських виборів, це означає, що ми можемо і маємо, що запропонувати країні для справжніх сильних кроків, і ми хочемо брати участь у реальних серйозних перетвореннях в країні, це якраз і свідчить про цей наш похід на парламентську кампанію", - зазначила Тимошенко.

Лідерка "Батьківщини" додала, що протягом п'яти років вона разом із найкращими фахівцями працювала над стратегію відродження та розвитку України.

"Ми хочемо розпочати таку дискусію. Для людей важливо, що відбудеться навіть в перший тиждень після виборів. Давайте про це говорити, що ми робитимемо в перші дні, як ми діятимемо", – наголосила вона.

Юлія Тимошенко переконана, сьогодні важливо всім, хто хоче змін у країні, згуртуватись і діяти в новій коаліції дій.

Нагадаємо, Юлія Тимошенко обговорила з Володимиром Зеленським питання розпуску парламенту попри можливу заборону з боку Конституційного суду. Тимошенко радила президенту Зеленському не скасовувати свій указ про розпуск парламенту, навіть якщо Конституційний Суд визнає його незаконним.

Today.ua повідомляв, що лідер партії “Самопоміч” Андрій Садовий назвав пораду Тимошенко Зеленському щодо виконання рішення Конституційного суду “авантюрою”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ