Today.ua

ЦВК отримала документи від ще одного кандидата в президенти

У четвер, 10 січня, позафракційний народний депутат Віталій Купрій подав у Центральну виборчу комісію (ЦВК) документи для реєстрації кандидатом у президенти. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Протягом п'яти днів ЦВК має ухвалити рішення про реєстрацію кандидата, після чого нардеп відкриє виборчий фонд і зареєструє представників в окружних виборчих комісіях.

"Прошу всіх, хто поділяє мої ідеї, взяти участь у моїй виборчій кампанії на громадських засадах. За мною немає олігархів, але я упевнений що можна досягти успіху саме спираючись на народну підтримку. Також буду вдячний за будь-яку фінансову підтримку моєї кампанії", – додав Купрій.

У 2014 році Віталій Купрій займав посаду тогочасного радника губернатора Дніпропетровської області Ігоря Коломойського. Незабаром він став народним депутатом від БПП. Однак після того, як 25 березня 2015 року президент України Порошенко зняв Коломойського з посади голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації, Купрій у жорсткій формі заявив про вихід із БПП.

Нагадаємо, 31 грудня 2018 року в Україні стартувала передвиборча кампанія. Реєстрація кандидатів у президенти триватиме до 8 лютого включно.

Як повідомлялося, Центральна виборча комісія відмовила в реєстрації одному із кандидатів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ