Today.ua

ЦВК зареєструвала першого кандидата в народні депутати Верховної Ради

Центральна виборча комісія вже зареєструвала першого кандидата в народні депутати Верховної Ради. Ним став самовисуванець Володимир Пригладь. Таке рішення Центрвиборчком прийняв на засіданні в середу, передає прес-служба ЦВК.

Відомо, що кандидат в народні депутати балотується по одномандатному виборчому округу №214.

Пригладь Володимир Вікторович народився 8 грудня 1976 року в місті Хмельницькому. Є громадянином України, протягом останніх п'яти років проживає на території України, має вищу освіту. Кандидат є фізичною особою-підприємцем, безпартійний. Пригладь проживає в селі Петропавлівська Борщагівка Києво-Святошинського району Київської області, раніше не судимий.

Як відомо, голосування на позачергових парламентських виборах в Україні відбудеться 21 липня 2019 року.

Нагадаємо, Центральна виборча комісія затвердила календарний план організації та проведення дострокових парламентських виборів. До 28 травня включно партії мають подати до ЦВК подання щодо кандидатур до складу окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів, а до 26 червня включно у ЦВК мають затвердити форму, текст та колір виборчих бюлетенів.

Згодом у Центральній виборчій комісії головною загрозою дострокових парламентських виборів в Україні назвали несвоєчасне виготовлення бюлетенів, друк яких коштує понад 290 мільйонів гривень, а виготовити їх потрібно встигнути за 17 днів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ