Today.ua

ЦВК розподілила ефірний час “Суспільного“ між Зеленським та Порошенком

У п'ятницю, 12 квітня, Центральна виборча комісія на засіданні визначила черговість надання ефірного часу кандидатам на пост Президента України для проведення передвиборної агітації за рахунок і в межах коштів Державного бюджету України, виділених на підготовку та проведення чергових виборів. Про це повідомляє прес-служба ЦВК.

На загальнонаціональному каналі "Суспільного радіо" Володимир Зеленський отримав ефірний час з 19:00 до 19:30, а Петро Порошенко - з 20:00 до 20:30 у середу, 17 квітня.

У свою чергу, наступного дня, у четвер, 18 квітня, на загальнонаціональному каналі "Суспільного телебачення" час для агітації надано Володимиру Зеленському з 20:00 до 20:30, а Петру Порошенку - з 20:51 до 21:21.

Нагадаємо, у наступну п’ятницю, 19 квітня, з 20:00 до 21:00 години, згідно із законом, у Національній Суспільній телерадіокомпанії України мають відбутися національні дебати між кандидатами на посаду президента шоуменом Володимиром Зеленським та діючим главою держави Петром Порошенком. Якщо жоден з кандидатів не з’явиться – “Суспільне” показуватиме документальний фільм “Амстердам” з циклу “Дивовижні міста світу” із рухомим рядком “Вибачте, кандидати на пост Президента України не з’явилися у студію для участі в теледебатах”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ