Today.ua

Краще за інших: Пугачова і Галкін віддадуть дітей в найдорожчу школу

Алла Пугачова, яка водить своїх двійнят в найдорожчий садок, вирішила віддати своїх нащадків в елітну школу. Та не просту, а найдорожчу в Росії.

Лізі та Гаррі виповниться сім років, тому зіркові батьки вже зараз задумалися про те, де їхні діти будуть отримувати освіту. Природно, звичайні державні школи навіть ніхто не розглядав, але спочатку Алла Пугачова вирішила, що діти будуть ходити в навчальний заклад поряд з будинком в Підмосков'ї. Але в кінці, Примадонна все ж зупинила свій вибір на найдорожчій в Росії школі - Першій Московській Гімназії, де за місяць треба платити 4800 євро за одного учня.

Але скоріш за все, для Алли Пугачової і Макисма Галкіна це взагалі не проблема, так як популярна співачка тільки за один корпоратив заробляє від 300 до 350 тисяч євро, а Максим Галкін вважається одним з найбільш оплачуваних артистів Росії з щорічним доходом близько 5 мільйонів євро.

Сама Алла Пугачова днями похвалилася цікавим образом з капелюхом. Співачка вся в чорному і з підвісками на шиї вирішила кудись чкурнути, поки діти сплять, а чоловік на роботі. Багато підписників похвалили Аллу за прекрасний образ, адже останнім часом у мережі не раз з'являлася інформація про те, що Пугачова почала здавати і дуже погано виглядає.

https://www.instagram.com/p/B4zeMEknBDS/

Раніше ми повідомляли про те, що Алла Пугачова обдурила своїх палких шанувальників. Пильні фанати дуже швидко викрили, що російська співачка "підсунула" телеглядачам не справжнє свій виступ на ювілейному концерті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ