Today.ua

Ціни на бензин знижено: де дешевше заправитися

Ціни на бензин у листопаді знижуються, але не для всіх автомобілістів, а тільки для тих клієнтів АЗС, хто оформив дисконтні картки. Великі АЗС активізували проведення промоакцій і кампанію за лояльністю клієнтів, сподіваючись заманити їх серйозними знижками. Тобто для тих, хто оформив знижкову картку тієї чи іншої мережі, буде діяти спеціальна ціна, для інших – звичайна.

Експерти повідомили, що в Україні ситуація на паливному ринку поки залишається стабільною. Потенціал для зниження цін на паливо є.

Пропонуємо подивитися таблицю, де сьогодні дешевше заправитися.

Також стало відомо, що АЗС зможуть розбавляти бензин біоетанолом. Відповідна пропозиція міститься в проекті закону, який вже зареєстрований у Верховній Раді.

Автори цього законопроекту вважають, що українська промисловість завдяки цьому отримає сильний імпульс до розвитку. Наприклад, в Україну прийдуть нові технології.

До речі, в деяких країнах дозволено додавати в бензин від 5 до 15% етанолу. Новому мотору, звичайно, не зашкодить, а от якщо в бак старого автомобіля залити бензин, де більше 10% етанолу, то таке харчування двигуну може не сподобатися.

Раніше Today.ua розповідав, що буде, якщо дизельний автомобіль випадково заправили бензином.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ