Today.ua

“Це все маячня“: Дубінський прокоментував чутки про підкуп нардепів для голосування за ринок землі

Олександр Дубінський, народний депутат від фракції "Слуга народу", заявляє, що інформація про спроби підкупу нардепів задля голосування за відкриття ринку землі - це "маячня". Про це Дубінський сказав в ефірі ток-шоу "Голос народу" на одному з українських телеканалів.

"Я не чув жодного факту про те, щоб за голосування по ринку землі пропонували гроші. Мені взагалі ніхто грошей не пропонував ні за які голосування, до мене якось страшно з цим підходити, але я не чув ні чуток, ні переговорів. Це ж обговорюється на курилці або за кавою. Такого немає, це все маячня", - заявив Дубінський.

Він також наголосив, що не підтримує ринок землі в тому вигляді, в якому він зараз пропонується, але виступає за нього, тільки в іншій формі.

"Я противник ринку землі в цьому вигляді, в якому його пропонують нам прийняти зараз. Тобто я за ринок, але не в тому вигляді, в якому нам його пропонують. Вірніше, не з такими обмеженнями по наділам - в одні руки 10 тисяч гектарів, це вкрай багато. На одну сім'ю 50 тисяч - це вся земля дістанеться 100 сім'ям на всій території України. Цього бути не повинно", - впевнений нардеп.

Нагадаємо, раніше Дубінський розповів, що тільки чотири народних депутата з пропрезидентської партії “Слуга народу” поїхали на економічний форум в Давос за власний рахунок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ