Today.ua

“Це турбота про Україну?“: Ляшко і члени його родини отримали безкоштовно по 2 гектари землі

Олег Ляшко, колишній народний депутат і лідер Радикальної партії, який активно критикує владу за відкриття ринку землі, безкоштовно отримав два гектари під Києвом. Таку заяву зробив нардеп від партії "Слуга народу" Олександр Дубинський в ефірі "Свободи слова з Савіком Шустером".

За словами Дубинського, головний "радикал" України Олег Ляшко і його родичі абсолютно безкоштовно отримали по два гектари землі в селі Нижча Дубечня Київської області.

Нардеп повідомив, що Олег Ляшко, його дружина, зведена сестра і її чоловік, а також два колишніх народних депутата з Радикальної партії Кириченко і Ленський отримали безкоштовно по два гектари землі в селі Нижня Дубечня Вишгородського району.

Дубинський зазначив, що ця земля була розпайована, виведена з обороту сільського господарства, а самі ділянки продавалися під забудову. "Радикал" Олег Ляшко, у свою чергу, ці слова не спростував та заявив, що кожен громадянин України має право на отримання землі.

Нагадаємо, раніше Олег Ляшко заявив, що президент Володимир Зеленський “дав команду” генеральному прокурору України Руслану Рябошапці здійснювати тиск на його команду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ