Today.ua

Це страшне горе: Микола Басков втратив близьку людину (фото)

Російського співака Миколу Баскова спіткало страшне горе. На 69-му році після тривалої хвороби пішов з життя його батько Віктор Басков. Микола Басков дізнався про трагічну новину, прилетівши в Мінськ на закриття європейських молодіжних ігор. Отримавши трагічну звістку, російський співак не зміг скасувати вихід на сцену. Басков з'явився в чорному костюмі і присвятив пісню своєму улюбленому батькові. Про це шанувальникам повідомив друг родини Володимир Винокур.

Співак Микола Басков був завжди дуже близький зі своїми батьками. Вони постійно підтримували його, відвідували концерти.

«Пишаюся тим, що ти в мене такий сильний, мудрий, чуйний, турботливий, справжній полковник і професіонал у своїй професії, відданий родині! Ти є для мене прикладом і підтримкою у всьому! Хоч і кажуть, що батьків не вибирають, але я дякую Богові за те, що він послав мені таких батьків», — захоплювався своїм батьком Микола Басков.

Нагадаємо, з життя пішов відомий російський актор Олексій Булдаков, який зіграв одну з головних ролей у фільмі «Особливості національного полювання». У березні йому виповнилося 68 років.

Today.ua також повідомляв, що в Москві померла популярна російська поп-співачка, телеведуча і актриса Юлія Началова. Артистка довго перебувала в комі після операції із-за загрози абсцесу, але її серце не витримало.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ