Today.ua

Три ідеальні літні сукні, які роками не виходять із моди

Стилісти показали найкращі літні сукні, які ніколи не вийдуть із моди. А найголовніше їхній фасон підходить абсолютно для будь-якої фігури та віку.

Актуальність наведених нижче суконь не пов'язана з класикою, це не нудні сукні-футляри до коліна, а база. Причому варіацій цих суконь безліч і обрати можна ту, що подобається саме вам.

Три ідеальні сукні на літо, які ніколи не вийдуть з моди

Сукня в білизняному стилі. Більшість могла вже втомитися від цієї сукні, але тільки тому, що її зазвичай включають у всій рейтингу трендових та стильних суконь. Так воно і є. Немає й дня, щоби блогери не говорили про сукню-комбінацію. Вся краса цієї речі в тому, що її можна вписати як у повсякденні образи, так і у вечірні. Обрати можна модель на тонких бретельках, широких з мереживом, збірками на талії або асиметрією.

Плаття сорочка. У ролі сукні навіть може виступити класична подовжена сорочка, куплена в чоловічому відділі та підперезана ременем. Носити сукню-сорочка можна з брюками, джинсами-скінні, спідницями або просто як сукню. У парі з сандалями та сумкою з рафії вийде милий пляжний образ; з босоніжками та сумочкою-багетом - повсякденний; з ефектними аксесуарами, гладкою зачіскою та червоною помадою – вечірній.

Чайна сукня. Ніжна напівприталена сукня у дрібний квітковий принт - найніжніше, що було створено для жінки. Як і в попередніх випадках, з цією річчю можна створити масу нарядів різного стилю. У парі з класичними човниками та шкіряним шопером – на роботу; з босоніжками та клатчем - на побачення; з кедами та бавовняним шопером – на зустріч із подругами або по магазинах.

Нагадаємо, стилісти показали, як виглядає принт в одязі, який допоможе здаватися стрункішою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ