Today.ua

Трагедія в Запорізькій області: ДТП з фурою і легковиком забрала людські життя

У Запорізькій області сьогодні, 1 серпня, вранці сталася летальна ДТП на трасі "Василівка-Бердянськ", йдеться у повідомленні відділу комунікації поліції Запорізької області. Страшна аварія забрала відразу чотири людські життя, п'ятий чоловік – із травмами потрапив до лікарні.

За попередніми висновками слідчо-оперативної нрупи, яка працювала на місці події, автомобіль BМW їхав зі сторони Василівки у бік Бердянська. Намагаючись обігнати транспорт, що рухався попереду, водій BМW виїхав на зустрічну смугу та врізався у вантажівку. Вантажівка MАN рухалась у зустрічному напрямку.

Сила удару була така, що не залишила шансів на життя ані водієві легковика, ані трьом його пасажирам. Від легкової автівки залишилася просто груда брухту. Серед загиблих пасажирів – дві молоді жінки, 23 і 19 років, а також 25-літній чоловік. Вік водія встановлюється.

Постраждав від зіткнення і водій вантажівки. Щоправда він зостався живий, однак отримав тілесні ушкодженн, і його відвезли до лікарні.

Нагадаємо, днями під Києвом сталася масштабна ДТП. В аварії загинув водій мікроавтобуса, який врізався у відбійник. Кажуть, що водій заснув за кермом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ