Today.ua

Toyota анонсувала новий кросовер за бюджетною ціною

Компанія Toyota в наступному місяці представить в Японії свій новий компактний кросовер Toyota Raize. Його ціна складе близько 19 000 доларів, що робить новинку доступною для автомобілістів.

Toyota Raize побудований на модульній платформі DNGA. На цій же платформі створений і новий невеликий кросовер Daihatsu Rocky. Ці дві моделі мають між собою багато спільного. У них навіть однаковий двигун – 3,0 л агрегат потужністю 98 л. с. і 140 Нм крутного моменту.

Довжина корпусу кросовера дорівнює 3995 мм, а ширина — 1695 мм, Варто відзначити, що модель має саме велике багажне відділення в своєму класі. Його обсяг дорівнює 369 літрів. Обсяг багажника можна збільшити в два рази шляхом складання задніх сидінь.

Raize отримав дизайн у відповідності з сучасною стилістикою дизайну компанії Toyota. У всякому разі, виглядає він непогано і оригінально. Судячи з усього, ця новинка буде мати кілька активних систем безпеки, в тому числі моніторинг "сліпих" зон і попередження про лобове зіткнення.

Всередині авто встановлені цифрова приладова панель і інформаційно-розважальна система з семидюймовим сенсорним дисплеєм. Сидіння з яскраво червоною строчкою мають бічну підтримку.

У рекламній брошурі, скани якої потрапили в Інтернет, сказано, що Toyota Raize буде коштувати 2 060 000 ієн. Це приблизно 19 000 доларів.

Раніше автовиробник Toyota розкрив подробиці нової Toyota Land Cruiser 300, яка надійде в продаж з 2021 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ