Today.ua

Торт “Мурашник“ нашвидкуруч : класичний рецепт улюбленого десерту з дитинства

Багатьом з дитинства знайомий смачний торт "Мурашник". Приготувати цей десерт до чаю у себе на кухні можна з легкістю, причому допомогти вам у цьому можуть навіть діти. До рецепту торта входять найпростіші інгредієнти, а приготування не займає багато часу. Порадуйте себе і своїх рідних цією смакотою!

Рецепт домашнього торта "Мурашник"

Інгредієнти для коржа:

Інгредієнти для крему:

  1. Починаємо готувати тісто. Для цього у мисці збиваємо яйця, додаємо до них маргарин, перетертий з цукром, і все разом ще раз добре збиваємо до однорідної маси.
  2. Змішуємо маргарин з цукром, збиті яйця, сіль і соду. Продовжуємо збивати.
  3. Беремо борошно і поступово вводимо його у тісто. Потроху перемішуємо до тих пір, поки не зникнуть всі грудочки.
  4. Ставимо тісто в холодильник на 1 годину.
  5. Охолоджене тісто пропускаємо через м'ясорубку або тремо на крупній тертці.
  6. Випікаємо корж на деку з пергаментом близько 20 хвилин при температурі 150 градусів.
  7. Готуємо крем. Розм'якшуємо вершкове масло, змішуємо його зі згущеним молоком і збиваємо до однорідної маси.
  8. Дістаємо корж з духовки і ставимо остигати. Після цього ламаємо тісто на дрібні шматочки, змішуємо їх з кремом і викладаємо на тарілку у формі мурашника.
  9. Ставимо наш "Мурашник" в холодильник на 30 хвилин. Прикрасити готовий торт можна кокосовою стружкою або тертим шоколадом.

Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати домашній торт "Пташине молоко" без випічки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ