Today.ua

Торт “Капучіно“ без випічки: покроковий рецепт неймовірного десерту

Приготування десертів - справа не з простих, тому господині не надто охоче беруться за це, надаючи перевагу магазинним тортам та тістечкам. Однак ми не можемо бути на 100% впевненими в якості інгредієнтів, які використовуються для приготування таких продуктів, тому пропонуємо все ж спробувати приготувати смачний десерт самостійно. Якщо ви сумніваєтесь в своїх силах, почніть з простого - торту без випічки. Рецепт торту "Капучіно" надзвичайно простий, а результат неодмінно порадує вас і всю вашу родину.

Для приготування десерту знадобляться наступні інгредієнти:

Спочатку треба закип'ятити дистильовану воду. Розведіть в ній 5 пакетиків капучіно та дайте охолонути.

В цей час треба збити сметану з цукровою пудрою.

Швидкодіючий желатин розведіть у каві та підігрійте суміш приблизно до 35-40 градусів.

Додайте в масу сметану з цукровою пудрою та перемішайте все.

Візьміть форму або велике глибоке блюдо, застеліть дно і стінки харчовою плівкою.

Викладіть печиво, вилийте на нього солодку суміш, а зверху знову розподіліть печиво. Поставьте заготовку на кілька годин в холодильник, щоб маса повністю застигла.

Дістаньте десерт з форми та зніміть харчову плівку.

Нагадаємо, раніше ми розповіли, як приготувати шоколадний торт “Ласунка” без випічки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ