Today.ua

ТОП-5 найкращих зачісок для офісу (фото)

Зачіска жінки повинна відображати її образ для конкретного приводу. Якщо йдеться про дрес-код і офісний стиль, то стрижка повинна вписатися в ділову атмосферу і при цьому підкреслити вашу індивідуальність. Представляємо до вашої уваги ТОП-5 найкращих зачісок, з якими ви будете впевнено себе почуватиме, працюючи в офісі.

Гладкий боб

Ця стрижка на перший погляд може здатися занадто простою. Однак не варто недооцінювати зачіску боб. Вона дуже стримана й сувора. Зачіска не вимагає додаткового укладання, тому збираючись на роботу в офіс вам не потрібно буде витрачати багато часу, щоб привести волосся в порядок. Помивши голову, ви вже будете мати зачіску на голові. Боб підкреслює овал обличчя, шию і підборіддя.

Піксі

Щоб ваше коротке волосся не виглядало нудно, оберіть для себе стрижку піксі. Це одночасно романтична і стримана зачіска. Щоб додати об'єму і текстури, скористайтеся засобом для укладання і створіть образ під свій настрій. Особливо піксі підходить дівчатам з худим обличчям. Найкраще вона виглядає з гарним макіяжем.

Короткі хвилі

Коротке волосся може виглядати більш стильно, якщо його злегка закрутити. Таке укладання робиться дуже швидко і не вимагає особливої фіксації. Зачіска підійде як під офісний стиль, так і під коктейльну сукню. Створити такі хвилі можна за допомогою дифузора, пінки для волосся, утюжка або бігуді.

Низький пучок

Волосся середньої довжини можна зібрати в низький пучок і сміливо йти на роботу. Така зачіска дуже гарна і стильна. Для офісного стилю більше підуть тугі і гладко зачесане пучки, але допускається легка недбалість, якщо волосся у вас легке і пухнасте.

Хвостик поні

Це проста зачіска, але зроблена із смаком. Не туго зберіть хвіст, залишивши трохи об'єму біля коренів. Хвіст можна закріпити невидимками, або іншими шпильками. Така зачіска буде триматися весь день і не буде заважати вам під час роботи.

Раніше повідомлялося, які зачіски здатні приховати мімічні зморшки на обличчі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ