Today.ua

ТОП-3 найдорожчих порід собак

Ті, хто мріє про рідкісну породу собак, повинні розуміти, що коштують такі домашні вихованці недешево. Ціна за тварину варіюється в залежності від країни, заводчика і генетичних особливостей. Ми представляємо рейтинг найдорожчих порід собак у світі за версією журналу Оutside, вартість яких стартує від 1500 доларів.

1. Ірландський вовкодав

Вартість породи — від 1500 до 2000 доларів.

Це відмінна собака-компаньйон, яка вирушить з улюбленим господарем і на полювання, і на прогулянку. Ця порода не може довго знаходитися далеко від сім'ї і господаря, нудьгуючи за увагою. Вовкодави дуже енергійні, проте живуть собаки недовго - всього 6-8 років. Вони легко піддаються дресируванню і можуть стати відмінним захисником для своєї сім'ї.

2. Салюк

Вартість — 2500 доларів.

Представники цієї породи не дуже ладнають з дітьми, тому їм буде комфортніше в невеликих сім'ях. Собака салюк сама обирає собі улюбленого члена родини, але чудово ставиться і до всіх інших. Порівняно з собаками багатьох інших порід, салюк відрізняються швидкістю і витривалістю. Також ці вихованці ніколи не завадять своєму господареві відпочити, а спокійно ляжуть поруч. Поніжитися на м'якому ліжку - це їх улюблене заняття.

3. Акіта-іну

Вартість — від 1500 до 4500 доларів.

Ця порода була виведена в Японії в провінції Акіта - саме звідти собаки отримали свою назву. Вони були вхожі в імператорську сім'ю і з ними полювали навіть на ведмедя. У це складно повірити, тому що зовні Акіта-іну дуже милі. Але в той же час, вони мають сміливий характер і легко піддаються  дресируванню. Вони як справжні самураї залишаються дуже віддані своїй родині і господареві, і будуть слідувати за ним, незважаючи ні на що.

Раніше повідомлялося, які породи входять в ТОП-5 найзліших порід собак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ