Today.ua

ТОП-5 модних зачісок у 2020 році

Новий рік - час оновлення. Модницям завжди хочеться блищати в нових нарядах. Важлива в образі жінки і зачіска. Стилісти назвали ТОП-5 модних зачісок у 2020 році.

Боб

Хіт сезону в 2020 році - стрижка боб. Причому довжина може бути абсолютно різною. Стилісти рекомендують боб з короткою потилицею, дуже щільно градуйований, з довгим чубчиком. Більш довгі чубчики мають природний вигляд.

Каре

Каре - вічна класика в світі стрижок. Вибирайте подовжений варіант або ж з чубиком. Також придивіться до асиметрії, яка надає рваній варіанту.

Піксі

Піксі – це справжній порятунок для рідкого волосся. Об'єм у даній варіації створюється за рахунок состригания пасом на маківці шарами. Коли будете укладати зачіску, слід зачісували з чола на один з боків. Піксі віддають перевагу дівчата, які дотримуються ділового і стильного способу життя.

Драбинка

Драбинка - одна з найбільш підходящих для тонкої структури локонів. За такою зачіскою дуже просто доглядати.

Каскад

Каскад - це ідеальний варіант для короткої та середньої довжини. Багатошаровість візуально збільшує обсяг зачіски.

Як зробити волосся блискучими і красивими

Використовуйте шампунь та кондиціонер, які дійсно піклуються про ваше волосся. Також важливо робити маски. Уникайте засобів з сульфатом, тому що вони пошкоджують волосся і роблять їх тьмяними.

Як правильно мити голову

Золоте правило: спочатку потрібно очистити волосся і шкіру голови. Для цього нанесіть на волосся невелику кількість шампуню. Друге засіб, який ви наносите, повинно бути призначене для догляду за волоссям.

Раніше майстри приготували до Нового року 2020 ідеї модного манікюру, який буде вигідно виглядати навіть на самих коротких нігтиках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ