Today.ua

ТОП-4 імені, власники яких стають довгожителями

Езотерики вірять, що ім'я може "запрограмувати" людину на все її подальше життя. Більш того, ім'я може впливати навіть на тривалість життя людей. Зокрема, є 4 імені, власники яких часто стають довгожителями.

Серед чоловіків найдовше живуть ті, кого нарекли древнім ім'ям Мойсей. В перекладі це ім'я означає "син", "дитя". Більшість Мойсеїв відрізняються гострим розумом, мудрістю і інтуїцією, яка допомагає їм уникати всіх бід, що можуть трапитись в житті.

Не менш популярне чоловіче ім'я серед довгожителів - Ілля. Це ім'я перекладають як "мій бог - Господь". Власники цього імені не завжди мудрі і розважливі, але ці чоловіки мають дуже легкий характер і йдуть по життю, радіючи кожному новому дню. А коли проблеми не приймаєш близько до серця, нервові клітини не руйнуються, завдяки чому Ілля може прожити довге та спокійне життя.

Серед жіночих імен довгожительки найчастіше зустрічаються серед володарок таких імен як Ганна і Марія. Про Ганну часто кажуть, що вона народилась у сорочці. Ім'я Марія пов'язують з таємницею, загадкою, якоїсь вічністю, що вже саме по собі передбачає щось дуже тривале. В даному випадку мова йде про довге життя.

Нагадаємо, раніше ми розповіли про ТОП-3 пари імен, що найкраще підходять одне одному.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ